Activiteiten

Hieronder een aantal activiteiten die samengesteld zijn, in samenwerking met Alan Turizm, reisagentschap voor op maat gemaakte tochten, aarzel niet neem contact met ons op!

Wandeltochten: Eenvoudige wandelingen voor alle leeftijden.

Verborgen Cappadocië (wandelen)

We wandelen naar het klooster van Halacderesi en het kleine stadje Ortahisar. Onderweg komen we langs de Vallei van Uzengi met diverse duiventillen, de indrukwekkende kegels in de Kepez Vallei en via een wandelpad komen we bij de kerk van Pancarlik en Ürgüp.

Halve dag: 08.00 – 12.30 uur of 14.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: wandelen, gids, entree gelden

Fantastisch Cappadocië (wandelen)

 

We vertrekken in de richting van de grotten van Aktepe kunnen genieten van de magnifieke vormen van de Devrent Vallei.  Na de lunch in Zelve  zullen we een bezoek brengen aan het openluchtmuseum in Zelve. Daarna gaat het verder naar de 3-koppige feeënschoorsteen van Pasabag.  Aankomst in Cavusin, een rots met grotwoningen en een kenmerkend stadje dat geïsoleerd is van de rest van de wereld.  Terugkeer naar

Ürgüp.

Volledige dag: 09.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: wandelen, reisgids, lunch, vervoer en entree gelden. 

Kleurrijk Cappadocië (wandelen)

We vertrekken in de richting van de beroemde feeënschoorstenen van Catalkaya. We wandelen door de Zindanonu Vallei en zullen daar ook picknicken, waarna het verder gaat naar één van de mooiste valleien van Cappadocië:  Kizikcukur (Rode Vallei). Aankomst in de Roze Vallei Gulludure dat ons de meest prachtige kleuren laat zien.   Een tocht vol mooie landschappen en kleuren.  Aankomst in Cavusin en vervolgens terug naar Ürgüp. 

Een eenvoudige wandeltocht van ongeveer 5 ½ uur inclusief het bezoek aan de diverse bezienswaardigheden.  

Inbegrepen: wandelen, reisgids, lunch, vervoer en entree gelden.

 

Magnifiek Cappadocië (wandelen)

Vertrek richting het klooster van Hallacdere.  Dan door naar de top van Ortahisar, een karakteristiek stadje.  We vervolgen onze weg richting de Vallei van de Koning, waarbij we het spoor volgen van grotwoningen, duiventillen en de bronnen van Uzengi.  We arriveren in het voormalige Griekse stadje Mustafapasa, waar u Griekse huizen vindt met prachtig bewerkte voorgevels.  We gebruiken de lunch in een Grieks huis. Na de lunch gaan we richting  Golgoli een stad van grotbewoners.  Terugkeer naar Ürgüp.

Een eenvoudige wandeltocht van ongeveer 5 ½ uur inclusief het bezoek aan de diverse bezienswaardigheden.  

Volledige dag: 09.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: wandelen, reisgids, lunch, vervoer en entree gelden. 

Ihlara Vallei (wandelen)

We vertrekken in de richting van de Caravanserai (een soort herberg) van Agzikharan, die dateert uit de 13e eeuw.   We zetten de tocht voort naar de ondergrondse stad Saratli.  Aankomst in de Ihlara Vallei, een eenvoudige wandeling van 4 uur door de overweldigende canyon.  We lunchen in Belisirma, direct aan de Melendiz rivier.  Daarna wandelen we verder door de canyon naar Selime, een stad van grotbewoners.  Terugkeer naar Ürgüp.

Een tocht van 180 km per minibus en  een eenvoudige wandeling van 4 uur.

Volledige dag: 09.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: wandelen, reisgids, lunch, vervoer en entree gelden

 

 

Als u meer informatie wenst, neem dan contact op the form..

Tochten per Minibus

Noord Cappadocië


Vertrek per minibus voor een bezoek aan het rotsachtige Ortaisar, dan naar Zelve dat in het verleden onderdak bood aan grotbewoners.   Door naar de rots van Cavusin, dat in de 5e eeuw een belangrijke plaats was voor het maken van een pelgrimstocht. Na de lunch gaan we door naar vesting Uchisar en de stad Avanos, beroemd vanwege de pottenbakkerij.  In de Vallei van  Devrent krijgt u de meest mooie feeënschoorstenen te zien.  En weer terug naar Ürgüp.

Volledige dag: 09.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: reisgids, lunch, vervoer en entree gelden. 

Zuid Cappadocië


We vertrekken per minibus richting een ondergrondse stad, het klooster van Keslik, de Romeinse mozaïeken van Sobesos en vallei van Soganli die vol staat met duiventillen. Na de lunch gaan we verder naar de stad Cemil,waar prachtige Griekse huizen zijn te vinden, de oude Griekse stad Sinasos en de Pancarlik Vallei Terugkeer naar Ürgüp.


Volledige dag: 09.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: reisgids, lunch, vervoer en entree gelden. 

Andere activiteiten

Vlucht per luchtballon
Geniet van een tocht per luchtballon en ontdek de natuurlijke architectuur en landschappen van dit gebied vol met feeënschoorstenen.   Elke dag bij zonsopkomst.
Vluchtduur:  ongeveer 1 ½ uur.  Totale duur: 3 uur.
Champagne en een certificaat van de ballonvlucht

Turkse nacht
Traditionele dansuitvoeringen en oosterse dansen, terwijl u geniet van Turkse gerechten. 
Duur: 3 uur.

Dansende Derwisjen
Rituele uitvoering van dansende derwisjen in een seljoukide caravanserai (een soort herberg). 
Duur van de uitvoering: ongeveer 1 uur.

Andere
Bivak en barbecue rond het kampvuur.  Diner in een locale woning. Turks bad / Hammam, mountain bike, paard- / ezelrijden, workshops pottenbakken, kooklessen.

Diensten
- Babysitten
- Huwelijksplanning  - Autohuur met/zonder bestuurder, verhuur van scooter, motor, quad, of 4x4 ...

Alan Turızm seyahat acentası Ltd - License 1721


Aarzel niet, neem voor meer informatie contact op met contact us.

Selçuklu Evi - Yunak Mah. P.K. 55 - 50400 Ürgüp - Cappadocië- Turkije
Tel : +90 (384) 341 74 60 - Fax : +90 (384) 341 74 63 - selcuklu@selcukluevi.com