Selçuklu Evi Cave Hotel Foto's van Selçuklu Evi
Superior SuitesCharming SuitesDeluxe rooms

Opmerkingen
Selçuklu Evi in beeld
Selçuklu Evi in de pers

Het Cave Hotel

Selcuklu Evi is meer dan een hotel, het is een historische Seljuk woning die liefdevol gerestaureerd en is ingericht met Oosterse charme en veel comfort.

Le Salon Oriental

La Terrasse

Gelegen in het hart van Cappadocië, het land van de feeënschoorstenen, aan een kleine steeg omgeven door tuinen en locale woningen, biedt het een panoramisch uitzicht op de uit grotten gehakte holwoningen en het oude gedeelte van Ürgüp.

Na 3 jaar werd de restauratie door de meester vaklieden van Capadocië afgerond, de 5 huizen tezamen bevatten 20 kamers en luxueuze suites, gelegen aan een mooie tuin.

De kenmerkende architectuur met locale stenen houdt het hotel op een natuurlijke manier in de winter warm en in de zomer koel. In de tuin, nabij de Oosterse kamer, staat een wijnvat met twee kranen, hier kunt u kiezen uit de witte of rode lokale wijnen.

Gastvrijheid is het motto van ons huis! In onze eetkamer met overspanning zult u, altijd geserveerd op keramiek borden, de locale keuken en haar grote variëteit aan smaken kunnen proeven, één van onze sterkste punten.

De vele soorten Turske wijn uit onze eigen wijnkelder staat garant voor nog meer genot bij het eten.

In de Oosterse kamer kunt u, in een vriendelijke en warme sfeer, ontspannen met lezen, gezellig kletsen of een van de beschikbare bordspellen spelen.

Een goede gelegenheid om uit te rusten! In dit paradijs van rust en ontspanning bieden de privé balkons veel privacy en een perfecte plaats om te ontspannen.

Op slechts 100 meter van Secuklu Evi ligt een fraai zwembad (betaalde toegang) op u te wachten, waar u zich na een dag vol van activiteiten heerlijk kunt opfrissen.

Le Salon Oriental

Le Restaurant

Salon

Selçuklu Evi - Yunak Mah. P.K. 55 - 50400 Ürgüp - Cappadocië- Turkije
Tel : +90 (384) 341 74 60 - Fax : +90 (384) 341 74 63 -selcuklu@selcukluevi.com